BLIV MODEL

Home
SENESTE OPDATERING
BLIV MEDLEM
VIDEO GALLERI
BILLEDE GALLERI
KATEGORIER
BLIV MODEL
DAGENS PIGE
FORSKELLIGT
LOGIN
SUPPORTVI SØGER  PIGER OG PAR MELLEM 18 og 100 ÅR TIL VIDEO og FOTO OPTAGELSER

Klik og udfyld vores model ansøgning (nyt vindue)

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon 23 25 89 09

E-Mail: w e b m a s t e r @ d k p i g e r . e u (Skrives uden mellemrum)

HONORAR:

 

 

 

Hvordan foregår arbejdet som model?
Er du interessant for os vil du blive inviteret til en snak og prøvefotografering på vores studie. Bor du langt væk kan vi tage en snak pr. telefon først. Men så vidt muligt vil vi helst se dig til et uforpligtende møde. Hvor vi kan fortælle mere om hvad vi laver, og du kan få svar på de spørgsmål du måtte have til os.

På mødet vil du ligeledes kunne se nogle eksempler fra nogle af vores produktioner. Er det noget for dig finder vi derefter i fællesskab ud af hvilke opgaver du kunne tænke dig at lave for os. Når vi har afklaret dette og du har fundet ud af om du vil arbejde med os og vi mener at vi kan bruge dig, skal vi bruge nogle billeder af dig. Har du nogle gode billeder, bruger vi dem, men helst laver vi en lille mini casting så vi får lige præcis de billeder, vi skal bruge til at præsentere dig for vores kunder (eks på kunde vi samarbejder med er: danskepiger.dk. Dette er samtidig også en mulighed for både dig og os til at teste om du fungerer og trives med arbejdet som model, hvis ikke du har prøvet det før. Er du en erfaren model behøver vi ikke at caste dig. Så vil billeder og gode referencer være nok for os.

Hvem kan bruges?
Som nævnt andet steds søger vi primært piger, par og veninder. Men super lækre fyre kan selvfølgelig også komme i betragtning.

Piger skal primært være i alderen 18- 35 år. Udover at være køn og rimelig slank lægger vi vægt på at du er frisk og glad for dig selv og dit udseende. Du skal også helst have nemt til smil og grin.

Veninder der vil lave serier sammen, er vi også meget interesserede i at høre fra. Vi har lavet en del pige/pige serier og mange modeller er mere trygge ved at arbejde sammen med en de kender.

Når det gælder par der vil arbejde sammen er vores krav til fyrene ikke så store som når det gælder single fyre der søger. Så er i et frisk ungt par med et ok udseende som har mod på nogle friske udfordringer så er vi meget interesserede i at høre fra jer.

Vi dispenserer på INGEN måde fra reglen om at du skal være fyldt 18 år, men er du 17 år og fylder 18 om et par måneder, er du velkommen til at sende en ansøgning til os så vi evt kan tage en snak og planlægge en produktion efter du er fyldt 18 år (dokumenteret naturligvis).

Hvor lang tid tager en produktion?
Vi booker som regel modeller for en hel eller halv dag: En hel dag er som regel 6-7 timer og en halv dag 4-5 timer. Vi betaler dig på enten på time- eller dagsbasis og laver som regel flere forskellige typer af optagelser på en produktion.

Hvor bruges materialet?
Vi producerer til mange forskellige kunder. De fleste af vores kunder er udenlandske, så det er muligt at være model for os uden at komme i danske blade. Men det skal understreges, at dette ikke er en garanti for at det vi laver med dig på andre måder bliver set af nogen du ikke ønsker skal vide at du er nøgen- eller erotisk model. Sandsynligheden er ikke stor … men den er der. Derfor er det vigtigt for os at du kan stå inde for det du laver, og er klar over mulighederne for at nogle du kender måske en dag støder på det.

Honorar
Du kan tjene gode penge som erotisk model. Men for os er det vigtigt, at du synes det er en sjov og spændende udfordring. Nye modeller (kvinder) der er friske på frække jobs (porno) kan vi tilbyde kr. 10.000 for 2 dages arbejde, typisk ialt 12 timer. Endagsjobs og soft erotik, fotos og video typisk kr. 2.500.